instagram youtube
.

Δωροκάρτα

Αποκτήστε τώρα τη δική σας δωροκάρτα Foodsaver ‘’Ψωνίζω & Κερδίζω’’ και επωφεληθείτε από τα προνόμιά της! 
Με κάθε 500 βαθμούς παίρνετε €8 δώρο. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
1. Η κάρτα του σχεδίου Foodsaver Loyalty Card είναι ιδιοκτησία των καταστημάτων Foodsaver.

2. Για κάθε σύνολο αγορών €1 θα συγκεντρώνεται 1 βαθμός. Η απόδειξη αγοράς θα αναγράφει τους βαθμούς που κερδίζονται κάθε φορά όπως και τους συνολικούς βαθμούς που κατέχει ο πελάτης.

3. Για την εξασφάλιση των ωφελημάτων που προσφέρει το σχέδιο Foodsaver Loyalty Card απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων στην αίτηση εγγραφής.

4. Η παρουσίαση της Foodsaver Loyalty Card και προσωπικής ταυτότητας είναι απαραίτητη στην εξαργύρωση βαθμών.

5. Συλλογή βαθμών θα γίνεται μόνο με την παρουσίαση της Foodsaver Loyalty Card

6. Οι βαθμοί του σχεδίου Foodsaver Loyalty Card δεν ανταλλάσσονται με μετρητά ή άλλο χρηματικό όφελος. Εξαργύρωση βαθμών μπορούν να κάνουν μόνο οι κάτοχοι της κάρτας

7. Σε περίπτωση αλλαγής του Φ.Π.Α, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών

8. Τα καταστήματα Foodsaver διατηρούν το δικαίωμα ακύρωσης, τροποποίησης των όρων ή κανονισμών οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση ακύρωσης του σχεδίου, οι κάτοχοι καρτών που έχουν ήδη συγκεντρώσει βαθμούς θα μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε καθορισμένη περίοδο.

9. Σε περίπτωση που απολέσετε την κάρτα , παρακαλώ αναφέρετε το, το συντομότερο σε οποιοδήποτε κατάστημα Foodsaver. Μπορείτε να ζητήστε την επανέκδοση νέας κάρτας από οποιονδήποτε κατάστημα Foodsaver. Η αντικατάσταση της δεν επηρεάζει τους βαθμούς που έχετε συγκεντρώσει.

10. Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή ή μεταφορά πόντων από τον λογαριασμό κάρτας ενός ατόμου σε λογαριασμό κάρτας άλλου ατόμου
Δήλωση Απορρήτου.

Ειδοποίηση Απορρήτου.

1. Εισαγωγή
Η Εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd (εφεξής θα αναφέρεται ως η «Εταιρεία, «Εμείς» ή «εμάς») είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και με την παρούσα ειδοποίηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα δικαιώματα εσάς των πελατών μας και ειδικότερα το δικαίωμα σας για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όραμα και αποστολή μας είναι να διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο προστασίας και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, να διασφαλίζουμε ότι γνωρίζεται τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε αυτά, πoια είναι τα δικαιώματα σας και με ποιο τρόπο μπορείτε να τα ασκήσετε.
Δημιουργήσαμε την παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου ως ένα μέσο επίτευξης του πιο πάνω οράματος και αποστολής μας.
Πιο κάτω σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε το τι, το πως και το γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ποια είναι τα δικαιώματα σας και το πως μπορείτε να τα ασκήσετε.
Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου καλύπτει τις επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων που διενεργούμε όταν έρχεστε σε επαφή μαζί μας στα καταστήματα μας, στις ιστοσελίδες μας και στις σελίδες που διατηρούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας υπόκεινται σε συνεχή ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό,  υπάρχει πιθανότητα να τροποποιούμε ή να συμπληρώνουμε την παρούσα δήλωση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά διαστήματα και να δημοσιεύουμε τις όποιες τροποποιημένες εκδόσεις στους ιστότοπούς μας. Σε τέτοια περίπτωση, θα σας παρέχουμε ή/και θα καθιστούμε διαθέσιμο με άλλο τρόπο αντίγραφο της τροποποιημένης Ειδοποίησης Απορρήτου. Ωστόσο, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου, για να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

2. Τι δεδομένα συλλέγουμε, με ποιους τρόπους και για ποιους σκοπούς
Για να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα δωροκάρτας Ψωνίζω & Κερδίζω, όταν συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής συλλέγουμε από εσάς  στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας και συγκεκριμένα το όνομα, το επίθετο, την ημερομηνία γέννησης, τον τόπο στον οποίο διαμένετε, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία εγγραφής, την υπογραφή και το φύλο σας. Επίσης, συλλέγουμε στοιχεία συναλλαγών όταν χρησιμοποιείται την δωροκάρτα σας για σκοπούς πίστωσης και εξαργύρωσης πόντων και παροχής προνομίων.
Για να μπορέσουμε να σας εγγράψουμε στο πρόγραμμα δωροκάρτας Ψωνίζω & Κερδίζω είναι απαραίτητη η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, γι’ αυτό, στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μας παρέχεται τα προσωπικά σας δεδομένα σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορούμε να σας εγγράψουμε στο εν λόγω πρόγραμμα μας. 
Περαιτέρω, για να διατηρούμε επαφή μαζί σας χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας  ή για σκοπούς μάρκετινγκ, προώθησης προϊόντων και προσφορών. Επίσης, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης στοιχείων συμπεριφοράς πελατολογίου και σκοπούς στατιστικής έρευνας προκειμένου να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.
Στα καταστήματα μας είναι εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης για σκοπούς ασφάλειας πελατών και εργαζομένων, πρόληψης και αποτροπής ποινικών αδικημάτων και για σκοπούς προστασίας των εγκαταστάσεων και των προϊόντων μας. Επομένως, όταν επισκέπτεστε τα καταστήματα μας συλλέγουμε οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης.
Περιστασιακά διοργανώνονται διαγωνισμοί από την Εταιρεία μας. Για την συμμετοχή σας σε ένα διαγωνισμό είτε αυτός γίνεται εντός των καταστημάτων μας είτε αυτός γίνεται στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητο να συλλέγουμε κάποια προσωπικά δεδομένα σας για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Επομένως, όταν συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό μας συλλέγουμε στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας όπως για παράδειγμα το όνομα, το επίθετο,  τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό  είναι απαραίτητη η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων γι’ αυτό στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτόν.

3. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και ποιες είναι οι νομικές μας βάσεις
Μια επεξεργασία θεωρείται νόμιμη μόνο όταν υπάρχει νομική βάση.
Για να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες νομικές βάσεις:
3.1 Εκτέλεσης σύμβασης: 
 • Επεξεργασίες που αφορούν την παροχή υπηρεσιών και προνομίων στα πλαίσια της εγγραφής, απόκτησης και διαχείρισης της Δωροκάρτας βαθμών Foodsaver Ψωνίζω & Κερδίζω.
 • Επεξεργασίες που αφορούν διαγωνισμούς. 
 3.2 Συγκατάθεση:
 • Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για σκοπούς εμπορικής προώθησης και για σκοπούς ανάλυσης της καταναλωτικής σας συμπεριφοράς, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.  
3.3 Έννομα Συμφέροντα:
 • Το κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης λειτουργεί στην βάση των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε. Τα έννομα αυτά συμφέροντα είναι η ασφάλεια εσάς των πελατών μας, των εγκαταστάσεων, προϊόντων και υπαλλήλων μας.
 • Περιοδικά πραγματοποιούμε έρευνες αγοράς στην βάση των εννόμων συμφερόντων μας για βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Όταν υποβάλλεται κάποιο παράπονο, τα έννομα μας συμφέροντα είναι η διαχείριση του παραπόνου σας και η επίλυση της διαφοράς.
 • Διοργανώνουμε καμπάνιες και προχωρούμε σε επικοινωνίες στην βάση των εννόμων συμφερόντων μας για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 • Διενεργούμε επεξεργασίες για την διαχείριση και ανάπτυξη των επιχειρησιακών μας δραστηριοτήτων περιλαμβανομένης της βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας στην βάση των οικονομιών συμφερόντων μας.  

4. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
Προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, προσφορές και προϊόντα χρησιμοποιούμε εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών στους οποίους ενδέχεται να  μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να μπορέσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας ή να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και/ή τα προϊόντα μας. Επιλέγουμε μόνο τους παρόχους οι οποίοι μπορούν να διασφαλίσουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Για παράδειγμα χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες που προσφέρουν το Mailchimp και η Golden Telemedia για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας, να σας αποστέλλουμε εμπορική επικοινωνία, προσφορές και άλλο υλικό μάρκετινγκ.  
Κάποιες από τις πιο πάνω διαβιβάσεις ενδέχεται να γίνονται σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα προχωρούμε στην διατλαντική διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων μόνο εάν τηρούνται οι προϋποθέσεις που θέτουν οι νόμοι περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει απόφαση επάρκειας όταν δηλαδή στην τρίτη χώρα διασφαλίζεται επαρκές επίπεδο προστασίας. Στην απουσία τέτοιας απόφασης χρησιμοποιούμε κατάλληλες εγγυήσεις όπως δεσμευτικές συμφωνίες με τα τρίτα μέρη (τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων). Επίσης, διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων στις ΗΠΑ γίνονται με βάση το μηχανισμό Ασπίδας Προστασίας ΕΕ-ΗΠΑ (EU-US Privacy Shield Framework).
Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατάλληλες εγγυήσεις ή τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούμαι για τις διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο dpo@iph.com.cy.  

5. Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για πετύχουμε τους πιο πάνω σκοπούς.
 • Στην περίπτωση που εγγραφήκατε ως μέλος στο πρόγραμμα δωροκάρτα Ψωνίζω & Κερδίζω θα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλο το διάστημα το οποίοι παραμένετε μέλη. Ωστόσο, στην περίπτωση που η Δωροκάρτα σας είναι ανενεργή για διάστημα 5 συνεχόμενων χρόνων θα διαγράφεστε αυτόματα από το πρόγραμμα βαθμών Foodsaver Ψωνίζω & Κερδίζω και τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται και αυτά με ασφάλεια από την βάση δεδομένων μας.
 • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας το οποία χρησιμοποιούμε για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας σας θα τυγχάνουν επεξεργασίας μέχρι την ημέρα που θα αποσύρετε την συγκατάθεση σας ή μέχρι να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.
 • Επίσης, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης στοιχείων συμπεριφοράς πελατολογίου είτε μέχρι να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας ή μέχρι να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.  
 • Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται κατά τη διάρκεια και στο πλαίσιο των Διαγωνισμών κρατούνται μόνο μέχρι την κλήρωση και την ανάδειξη του νικητή, μετά καταστρέφονται.
 • Το οπτικό υλικό που συλλέγουμε από το κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης διατηρείται για περίοδο 2 μηνών και ακολούθως καταστρέφεται.
6. Ασφάλεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Γνωρίζοντας την ευθύνη που έχουμε όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζουμε κατάλληλες πολιτικές, κανόνες και τεχνικά μέτρα ασφαλείας ούτως ώστε να διασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο ασφαλείας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ακατάλληλη χρήση ή αποκάλυψη, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά.

7. Cookies
Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies και για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε Cookie Policy την οποία μπορείτε να δείτε εδώ [SC1] 

8. Τα  δικαιώματα σας Επιπρόσθετα των όσων αναφέρονται πιο πάνω, σας ενημερώνουμε ότι έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή. Έχετε το δικαίωμα:
 1. Να ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με το εάν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς και, εάν ναι, γιατί τις χρησιμοποιούμε Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων.
 2. Να ζητήστε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες που έχουμε σχετικά με τα δεδομένα σας.
 3. Να ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκεί όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε.
 4. Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων εκεί όπου στηριζόμαστε σε έννομο συμφέρον και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία στη βάση αυτή.
 5. Να αντιταχθείτε στην αυτοματοματοποιημένη  λήψη αποφάσεων συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
 6. Να ζητήστε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητήσετε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να περιορίσουμε την χρήση τους. Αυτό το δικαίωμα μπορεί να ασκηθεί κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις όπως για παράδειγμα όταν αμφισβητείτε την ακρίβειά των προσωπικών σας δεδομένων.
 7. Να ζητήστε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο  σε εσάς τους ίδιους ή σε άλλο πρόσωπο (κοινώς γνωστό ως δικαίωμα "φορητότητας δεδομένων").
 8. Ανάκλησης συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις όπου έχετε συγκατατεθεί σε μια συγκεκριμένη πράξη επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας χωρίς να επηρεάζετε η νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσης σας.
 9. Να υποβάλετε καταγγελία στην Εποπτική Αρχή. Εάν ανησυχείτε για οποιαδήποτε πτυχή των πρακτικών τήρησης του απορρήτου μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να το αναφέρετε στην αρμόδια Εποπτική Αρχή.  
Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από τα παραπάνω δικαιώματα ενδέχεται να μην μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις περιπτώσεις.
Αν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση foodsaver@foodsaver.com.cy ή συμπληρώστε το ανάλογο έντυπο που θα βρείτε στα ταμεία των καταστημάτων μας.

9. Στοιχεία Επικοινωνίας
Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας που αναφέρονται πιο πάνω ή επιθυμείτε να  δηλώσετε ένα παράπονο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
 1. αποστέλλοντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: foodsaver@foodsaver.com.cy  
 2. ή καλώντας μας στο 7000 3663 (ώρες γραφείου)
 3. ή συμπληρώνοντας το ανάλογο έντυπο που θα βρείτε στα ταμεία των καταστημάτων μας.
 
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας μας στο dpo@iph.com.cy.
Στην περίπτωση που δεν λάβετε ικανοποιητική απάντηση από εμάς ή σε κάθε περίπτωση μπορείτε να  εγείρετε άμεσα το παράπονο σας στο γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.dataprotection.gov.cy.
 
________________________________________________________________________________

Τι είναι τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον τελικό εξοπλισμό (δηλαδή, στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας) όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένους ιστότοπους. Η Εταιρεία είναι πιθανό να χρησιμοποιεί παρόμοιες τεχνολογίες, όπως pixels, web beacons κ.λπ. Για λόγους ομοιομορφίας, όλες αυτές οι τεχνολογίες θα αναφέρονται στο εξής ως "cookies".

Γιατί χρησιμοποιούνται τα cookies;
Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Μπορεί να απαιτούνται cookies για να βελτιώνεται η λειτουργικότητα του ιστότοπου. Για παράδειγμα, χωρίς τα cookies θα ήταν δύσκολο να θυμηθείτε αν έχετε εγγραφεί σε κάποιον ιστότοπο ή ποια προϊόντα έχετε προσθέσει στο καλάθι αγορών σας. Αυτά τα cookies ονομάζονται λειτουργικά cookies.
Τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ανάλυση της χρήσης ενός ιστότοπου, για καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών ή για ιδέες για τρόπους που θα μπορούσε να βελτιωθεί ο ιστότοπος. Δεν συνδέουμε τα στατιστικά δεδομένα του ιστότοπου ή άλλες αναλύσεις με μεμονωμένους χρήστες. Αυτά τα cookies ονομάζονται αναλυτικά cookies.
Επιπλέον, τα cookies χρησιμοποιούνται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να επιτρέπουν την ενσωμάτωσή τους στον ιστότοπο. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε like ή να κοινοποιείτε αμέσως μια σελίδα ή ένα προϊόν στην αγαπημένη σας πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Μια τέταρτη σημαντική εφαρμογή των cookies είναι η διαδικτυακή διαφήμιση. Αυτή επιτρέπει εξατομικευμένες διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν ή σας αφορούν άμεσα, τόσο μέσα στον ιστότοπό μας όσο και έξω απ’ αυτόν. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια cookies για (στοχευμένη) διαφήμιση.

Διαχείριση ή απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας
Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν απενεργοποιήσετε όλα τα cookies γενικά ή όλα τα cookies της IPH/Foodsaver στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, ορισμένα τμήματα ή λειτουργίες των ιστοσελίδων μας ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν, καθώς δεν θα μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε τα cookies που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies ή τη διαχείριση των ρυθμίσεων των cookies του προγράμματος περιήγησής σας παρακάτω:

 
 Λεωφ. Γ.Κρανιδιώτη 166,
          2235, Λευκωσία, Κύπρος
7000 3663